Banki adósságrendezés / Deviza perek

2010 óta foglalkozik Irodánk adósok képviseletével, s ügyük minden stádiumában tudunk jogi szolgáltatást nyújtani. Ez a szolgáltatás rendkívül szerteágazó, hiszen a szerződések véleményezésétől egészen a nem várt végrehajtási eljárásokban történő képviseletig nyúlik, s közötte Irodánk minden lépésben tudja segíteni Ügyfeleit.

A hitelszerződés felmondása esetén az adósságrendezés és peren kívüli eljárások vitelét ajánljuk elsősorban, azonban peres úton történő igényérvényesítésben is tudunk segítséget nyújtani pénzügyi intézmények ellen.

Ha már a követelést az adott hitelező végrehajtási eljárásban kívánja behajtani, Irodánk nemperes eljárások, végrehajtási kifogások, tartozás rendezésére irányuló megállapodás létrehozására is megbízható.

Irodánk a fenti ügyek mindegyikében ajánlja az érdeklődőknek, hogy probléma esetén forduljanak szakemberhez, ugyanis egy hitelszerződés véleményezésével megelőzhető egy olyan kötelezettségvállalás, amelyet később perben szükséges megtámadni. Irodánk – akármilyen állapotban is van ügyük – szakértői segítséget tud nyújtani, s kifejezett ismeretekkel rendelkezik a devizahiteles perek körében is, ismerve azok speciális joggyakorlatát, s az irányadó EUB döntéseket.

Devizahiteles ügyekben elsősorban alperesi jogi képviseletet, banki egyeztetéssel kapcsolatos peren kívüli jogi képviseletet vállal Irodánk; amennyiben bank ellen kíván peres eljárást indítani, úgy személyes konzultáció keretében részletes felvilágosítással szolgálunk mind a tapasztalatok, mind a szerződés jogi megítélése vonatkozásában.