Devizahiteles adósságrendezés

ÜGYVÉDI KONZULTÁCIÓ

A konzultáción, megismerve az aktuális helyzetet (a hitelszerződés élő vagy felmondott, végrehajtási eljárás indult-e már, a követelést esetlegesen megvásárolták/engedményezték, stb.), személyre szabott tanácsadást végzünk a lehetséges megoldásokról.

Ebben segít jelentős tapasztalatunk a kifejezetten devizahitelekkel kapcsolatos adósságrendezés terén, illetve jó pár sikeresen létrehozott megegyezés, szinte mindegyik szóba jöhető pénzintézettel.

Jelzáloghitelek és autós hitelek, illetve szabad felhasználású és hitelkártya-tartozásból eredő követelésekkel is foglalkozunk.

Céges hitelekkel kapcsolatosan is vállalunk megbízást, melynek keretében komplex csomagot ajánlunk ügyfeleinknek, azaz a követelés megszerzését, peres eljárást, és a pénzintézettel történő személyes eljárásban történő egyeztetést is elvégezzük.

EGYEZSÉG LÉTREHOZÁSA A BANKKAL, KÖVETELÉSKEZELŐVEL

A devizaadós megbízása alapján tárgyalást kezdeményezünk a hitelezővel, végig visszük az egyeztető tárgyalásokat, akár tartozásrendezés, elengedés, akár követelésvásárlás/faktorálás útján.

Irodánk tapasztalata alapján a peres eljárások mellett mindinkább célravezető az egyezséget megcélzó tárgyalás a bankokkal, amennyiben az adósságcsapdából való kiszabadulás a tényleges cél.

Megbízásunk alapján felvesszük a kapcsolatot a hitelezővel, írásban, személyesen, stb., a devizaadóssal egyeztett ajánlatot benyújtva érjük el az adós számára legkedvezőbb megoldást, amit még a pénzintézet elfogad.