Teljeskörű jogi képviselet 2005 óta. Keressen minket bizalommal!

Gazdasági jog

Irodánk gazdasági társaságok képviseletében is eljár, mind a napi ügyek viteléhez kapcsolódóan, mind pedig közép- és hosszú távú szerződések kialakításában, illetve egyedi projektek végigvitelében is segítve ügyfeleinket.

Peres képviselet

Polgári peres eljárásban képviseljük Ügyfeleinket (ideértve különleges devizahiteles pereket is), így országszerte ellátunk képviseletet.

Büntetőjogi képviselet

Irodánk másik fő profilja évek óta a büntetőjoggal kapcsolatos ügyekben történő képviselet, kirendelések útján vagy meghatalmazással; gazdasági, közlekedési, vagy egyéb bűncselekmények miatt indult büntetőeljárásban.

Szolgáltatásaink

Szakértő ügyvédeink elkötelezettek az igazságért és a jogi védelemért az egészségügyi jog területén. Szolgáltatásaink kiterjednek az orvosi műhiba áldozatainak képviseletére, valamint az orvosok és egészségügyi szakemberek jogi védelmére is.

Az irodánkban működő tapasztalt és elkötelezett csapat személyre szabott megoldásokkal segít az ügyfeleknek igényeik és jogi helyzetük alapján. Az ügyvédek szorosan együttműködnek az áldozatokkal, illetve az orvosokkal és egészségügyi szakemberekkel. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy hatékonyan képviseljük Ügyfelünk érdekeit akár a peres eljárások során.

Az iroda tevékenysége a legkülönfélébb orvosi műhiba esetekre kiterjed, beleértve a diagnosztikai hibákat, sebészeti hibákat, gyógyszerészeti hibákat, szülészeti hibákat és az orvosi hanyagság okozta károkat is. Bízunk abban, hogy megalapozott jogi stratégiáinkkal és az alapos vizsgálatokkal sikerül elérnünk az igazságszolgáltatást és az elégtételt ügyfeleink számára.

Képviseletet nyújtunk orvosoknak és egészségügyi szakembereknek olyan esetekben, amikor a vádak alaptalanok vagy megalapozatlanok. Az irodánk elkötelezett abban, hogy biztosítsa az orvosok jogi jogosultságainak védelmét és segítsen nekik igazolni szakmai színvonalukat, amennyiben az orvosi műhibás „vádak” alaptalanok.

Emellett továbbra is szakértő segítségünk a legkülönfélébb egészségügyi jogi esetekre terjed ki, beleértve a diagnosztikai hibákat, sebészeti hibákat, gyógyszerészeti hibákat, szülészeti hibákat és az hanyagság okozta károkat is. Bízunk abban, hogy megalapozott jogi stratégiáinkkal és az alapos vizsgálatokkal sikerül elérnünk az igazságszolgáltatást és az elégtételt ügyfeleink számára.

Ha szüksége van jogi segítségre orvosi műhiba ügyekben, legyen az áldozat vagy orvos, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk még ma. Ügyvédi irodánk elkötelezett abban, hogy segítsen Önnek az igazság megtalálásában és a megfelelő jogi képviselet biztosításában.

A legtöbb jogvitás helyzet elkerülhető mediációs és egyeztetések útján, így Irodánk peren kívüli egyezségek és pert elkerülő megállapodás létrehozásnál is áll rendelkezésre.

A peres eljárások speciális jellege és az ügyfél joginak teljeskörű képviselete és védelme érdekében a megfelelő jogi képviselet a peres eljárásokban elengedhetetlen

Akár magánszemély, akár professzionális vállalkozás akár a polgári jog, akár a büntető jog területén van szükség professzionális jogi tanács, Irodánk áll rendelkezésre.

Irodánk 2013 óta foglalkozik kifejezetten deviza-alapú hitelekkel kapcsolatos peres eljárásokkal.

A velünk együttműködő szakosodott irodával együtt, ez igen sok peres eljárást jelent, amelyeken kívül az érintett pénzintézettel kapcsolatos egyeztető eljárást, esetleges peres,- vagy peren kívüli megegyezés létrehozásában is képviseljük ügyfeleinket.
Irodánk vállal jelzálogalapú- és autóhitelekkel kapcsolatos peres és egyeztető eljárásokat egyaránt, valamint végrehajtási ügyek megszüntetésére irányuló pereket is. Céges hitelekkel kapcsolatosan is vállalunk megbízást.

Irodánk nagy tapasztalatú és korrekt segítőkkel, pénzintézeti eljárásokban jártas külső szakértők segítségével végzi munkáját.

Keressen minket bizalommal!