Banki adósságrendezés

2010 óta foglalkozik Irodánk adósok képviseletével, s ügyük minden stádiumában nyújt számukra jogi szolgáltatást. Ez a szolgáltatás rendkívül szerteágazó, hiszen a szerződések véleményezésétől egészen a nem várt végrehajtási eljárásokban történő képviseletig nyúlik, s mindezek során Irodánk minden lépésben Ügyfeleink segítéségre áll.

A hitelszerződés felmondása esetén elsősorban az adósságrendezést és peren kívüli eljárások vitelét ajánljuk Ügyfeleink számára, mindemellett ugyanakkor a peres úton történő igényérvényesítésben is segítséget tudunk nyújtani a pénzügyi intézményekkel szemben.

Ha már a követelést az adott hitelező végrehajtási eljárásban kívánja behajtani, Irodánk nemperes eljárások, végrehajtási kifogások, tartozás rendezésére irányuló megállapodás létrehozására is megbízható.

Irodánk a fenti ügyek mindegyikében ajánlja az érdeklődőknek, hogy probléma esetén forduljanak szakemberhez, ugyanis egy hitelszerződés véleményezésével megelőzhető egy olyan kötelezettségvállalás, amelyet később perben szükséges megtámadni. Irodánk szakértői segítséget tud nyújtani, s kifejezett ismeretekkel rendelkezik a devizahiteles perek körében is, ismerve azok speciális joggyakorlatát, s az irányadó EUB döntéseket.

Devizahiteles ügyekben elsősorban alperesi jogi képviseletet, banki egyeztetéssel kapcsolatos peren kívüli jogi képviseletet vállal Irodánk; amennyiben bank ellen kíván peres eljárást indítani, úgy személyes konzultáció keretében részletes felvilágosítással szolgálunk mind a tapasztalatok, mind a szerződés jogi megítélése vonatkozásában.

Lépjen velünk kapcsolatba most!